Over ons

Bel 06-24 63 03 90 voor een offerte of vul het formulier in. Dit is hét moment om jouw kunststof kozijnen en dakkapel binnen in topconditie te brengen door Bouwbedrijf D.G. Holdorp.

Heb je een bouwproject waar we mee kunnen helpen?

Jarenlange kennis en ervaring

Bij ons staan de behoeften van de klant altijd centraal. Reken daarom op een volledig toegewijd team dat zich altijd voor de volle 100% voor je zal inzetten. Trots kunnen we dan ook zeggen dat een aanzienlijk deel van onze klandizie uit terugkerende klanten en doorverwezen klanten bestaat.

Bij Bouwbedrijf D.G. Holdorp helpen we niet alleen bij het verbouwen van jouw droomhuis, maar maken wij de weg er naartoe bovendien gemakkelijk en plezierig.

Door onze jarenlange kennis en ervaring zijn wij in staat om met je mee te denken en je te begeleiden bij het maken van keuzes vóór en tijdens de bouw.

We kunnen je helpen bij iedere mogelijke wens als het gaat om de bouw of de verbouwing van jouw huis.

De concrete afstemming tijdens het bouwproces en onze transparantie in de bouwkosten zorgen ervoor dat je op geen enkel moment voor verrassingen komt te staan.

Graag winnen we ook jouw vertrouwen door je de beste service te bieden die binnen onze bedrijfstak te vinden is.

800 m2 showroom in Heerhugowaard

Zijn we bij jou langs geweest en is er een akkoord voor een bouwproject? Dan gaan wij, met onze tien collega’s, direct aan de slag in onze nieuwe showroom van 800 vierkante meter in Heerhugowaard. Hier maken wij bijvoorbeeld een volledig dakkapel welke tijdens de montagedag bij jou thuis geplaatst wordt door een montageploeg van twee a drie personen. Wil je tussendoor eens langskomen om het project te volgen? Dan nodigen we je van harte uit om een kijkje te komen nemen en een kop koffie te drinken. Wij werken graag transparant, en persoonlijk. Wees dus welkom in onze showroom.

Maak ook kennis met onze partners!

Bij Bouwbedrijf Holdorp zijn we samenwerkingen aangegaan met betrouwbare partners waar we een jarenlange relatie mee hebben opgebouwd. Graag stellen we je dan ook voor aan Vinke Kozijnen, onze partner op het gebied van kozijnen, Vermaat Transport, onze partner voor hijskranen en aan dakkapel-tekening.nl waarmee we samenwerken aan tekeningen en vergunningen. Met gepaste trots kunnen we stellen dat de samenwerkingen vooruitgang betekenen voor alle betrokkenen. En, zo kunnen we jou nóg meer waarde bieden!

”De samenwerkingen betekenen veel voor ons, de bedrijven helpen elkaar allen in hoog tempo vooruit.” – Dave Holdorp

Klantenbeoordelingen

“Super harde werkers en houden zich aan hun afspraken. Wat t meeste indruk maakte was het plaatsen van onze 2 grote dakkapellen dat liep als een geoliede machine echt geweldig 🤗
– H & S van Malsen

”Wij hebben een groot dakkapel laten plaatsen, wat er zeer professioneel is opgezet en de klus was binnen een dag geklaard. Ook het meerwerk wat geleverd zijn wij zeer tevreden over. Er werd veel met ons meegedacht en het team had goede tips voor ons. Mochten we ooit weer gaan verbouwen dan is er maar 1 bedrijf voor die dat mag doen en dat zijn jullie!”
– Marit Bouwens

Vrijblijvend advies

Heb je vragen of wil je direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul het formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.