Dakkapel, kozijnen of nieuwe ramen laten plaatsen?

Wil jij een op maat gemaakt dakkapel? Weten wat een dakkapel of nieuwe kozijnen kosten? Of ramen die beter isoleren? Voor jouw bouwproject ben je bij ons aan het juiste adres. Bel 06-24 63 03 90 voor een offerte of stel je vragen via het formulier rechts.

Stel je vragen over jouw dakkapel, kozijnen of ramen en ontvang direct advies en een prijsindicatie!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij bieden maatwerk! Laat ons weten wat jij aan jouw huis wilt doen

Jarenlange kennis en ervaring

Hoe wordt een dakkapel afgewerkt? Welk materiaal is het beste voor kozijnen? Welk rolluik past bij een dakkapel? Passen zonnepanelen op een dakkapel? Wij beantwoorden jouw vragen en helpen op maat. Dankzij jarenlange ervaring en kennis maken we van ieder bouwproject een succes. Zelfs als jouw dakkapel net even anders dan die van de buren moet zijn. Trots kunnen we dan ook zeggen dat een aanzienlijk deel van onze klanten terugkomt voor nieuwe projecten of doorverwezen is door tevreden klanten.

Klantenbeoordelingen

“Super harde werkers en houden zich aan hun afspraken. Wat t meeste indruk maakte was het plaatsen van onze 2 grote dakkapellen dat liep als een geoliede machine echt geweldig 🤗
– H & S van Malsen

”Wij hebben een groot dakkapel laten plaatsen, wat er zeer professioneel is opgezet en de klus was binnen een dag geklaard. Ook het meerwerk wat geleverd zijn wij zeer tevreden over. Er werd veel met ons meegedacht en het team had goede tips voor ons. Mochten we ooit weer gaan verbouwen dan is er maar 1 bedrijf voor die dat mag doen en dat zijn jullie!”
– Marit Bouwens

Vrijblijvend advies

Een dakkapel, wat kost dat? Kies ik dubbel of triple glas? Wij hebben antwoorden op jouw specifieke vragen. Vul het formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.